Kundansvarig säljare till
Curando Företag

Vilka vi är:

Curando är en del av den börsnoterade koncernen Curando Nordic AB där digital läkarmottagningen, nytänkande företagshälsa och hantering av försäkringsärenden bildar en helhet. Gemensam nämnare för de olika verksamheterna är den digitala plattformen Agilit som möjliggör en helt unik samverkan mellan de tjänster våra verksamheter erbjuder. Det gör att vi kan ta hand om hela vårdkedjan, från hälsofrämjande till förebyggande, från behandling till rehabilitering.

Arbetsbeskrivning:

I rollen som kundansvarig blir din huvuduppgift att självständigt hämta, driva och utveckla affärer hos befintliga och nya kunder. Du kommer i vissa fall projektleda kunden genom hela hälsoarbetet. Du kommer att arbeta med kunder av olika storlekar och projekt där uppdragens omfattning varierar. Tjänsten innebär eget ansvar för din kundstock, budget och dina egna kundrelationer. Det är viktigt att du har en hög aktivitetsnivå, är målmedveten och kundfokuserad. För att lyckas i arbetet har du även god förmåga att skapa relationer och att alltid sätta kunden i fokus. Största delen av din arbetstid kommer att vara ute hos dina kunder.

Profil:

  • Eftergymnasial utbildning inom marknad/sälj/hälsa.
  • Projektledareerfarenhet/utbildning.
  • Mycket goda datakunskaper.
  • Du behärskar både svenska och engelska såväl skriftligen som muntligen.
  • Dokumenterad erfarenhet av hälsorelaterad tjänsteförsäljning i en säljdriven organisation med dokumenterat bra resultat.
  • Erfarenhet från företagshälsa eller i närliggande bransch är mycket meriterande. ▪ Referenser på bra förhandlingsvana.

Vem är du:

Som person är du driven, kreativ, lyhörd och har goda ledaregenskaper. Du är duktig på att koordinera, vara noggrann och strukturerad. Du är en lagspelare som är van att ta eget ansvar och kunna se affärerna. Du är ambitiös och hungrig på nya utmaningar och ser det som en unik chans att få vara med och bygga vidare på Nordens nya digitala företagshälsa. Du ska stimuleras och hitta energi i en spännande entreprenörskultur som Curando Företag står för. Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete i en dynamisk, kreativ och utvecklande miljö.

Arbetstid:

Heltid, oreglerad arbetstid med tjänsteresor. Tillträde enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag:
30 november

Känner du att detta är en roll som passar dig?

Hör då av dig till: foretag@curando.se

Missa inte nya artiklar

Få mail så fort Curando Insights publicerar något nytt

Boka en demo

Vi kommer gärna ut och visar er mer om hur vårt koncept fungerar i praktiken och pratar om hur vi kan tillgodose just era behov.

Hur mycket förlorar ni på dålig kondition hos era medarbetare årligen?

Källa: Nyckeltalsinstitutet

Antal anställda

30 st

Genomsnittslön per månad

25 000 kr

Andel anställda med
god kondition

25 %

Andel anställda med
riktigt dålig kondition

25 %

Ni löper en uppenbar risk att årligen förlora ca 3 Mkr i produktionsvärde

Vill ni veta hur det ser ut hos er på riktigt och höra hur våra beprövade metoder kan hjälpa er att öka produktionsvärdet?

Kontakta oss för mer information

Vi hör av oss!

Vi svarar gärna på dina frågor eller funderingar. Fyll i dina uppgifter nedan så hör vi av oss så snart vi kan.

Hör av dig!

Kontakta oss här eller ring oss på 046 – 38 67 40 om du vill veta mer eller beställa en second opinion.