MediCheck blir ny samarbetspartner till Curando

Curando stärker sin online-leverans med MediChecks 190 anslutna specialistläkare, dietister och psykologer. I Curandos hälsoväxel får du tillgång till en mängd olika tjänster som rör företagets och medarbetarnas hälsa.

Curando inleder nytt samarbete med MediCheck, som är ett svenskt vårdföretag som erbjuder digital specialistvård och hjälper personer som har kroniska eller tillfälliga sjukdomar via videosamtal och meddelanden. Kunden väljer specialist baserat på individuella preferenser och behov. Genom MediCheck kan kunden träffa rätt läkare direkt utan omvägar. Tillsammans med MediCheck kan nu Curando utöka sina möjligheter att erbjuda sjukvårdstjänster till sina kunder.

– Vårt samarbete med MediCheck styrker ytterligare vårt kunderbjudande till företagen. Tillsammans med MediCheck har vi nu tillgång till flera hundra specialister inom de flesta områden. Med några klick bokar Curando snabbt och enkelt ett online möte med rätt resurs, och med mycket kort väntetid. I över 80% av fallen löser det kundens problem utan att behöva lämna arbetsplatsen.

säger Fredrik Thafvelin, vd Rethinking Care.

– I takt med att vår kundstock växer sig allt större är samarbetet med MediCheck en strategiskt viktig milstolpe för oss. Vi har nu möjlighet att fortsätta leverera kvalitetssäkrad och effektiv vård med mycket snabba ledtider. Vi ser fram emot att komma igång med samarbetet.

säger Mattias Johansson, vd Curando

– Samarbetet med Curando är efterlängtat och är ett fint exempel på hur vi använder specialistkompetens på ett hållbart sätt. Genom samarbetet ger vi våra anslutna specialister ytterligare möjligheter att hjälpa personer med specifika behov. Vi erbjuder Curandos kunder ett väldigt effektivt alternativ genom rätt läkare direkt utan omvägar eller remisstvång.

säger Thomas Ehrengren, vd MediCheck.

Missa inte nya artiklar

Få mail så fort Curando Insights publicerar något nytt

Boka en demo

Vi kommer gärna ut och visar er mer om hur vårt koncept fungerar i praktiken och pratar om hur vi kan tillgodose just era behov.

Hur mycket förlorar ni på dålig kondition hos era medarbetare årligen?

Källa: Nyckeltalsinstitutet

Antal anställda

30 st

Genomsnittslön per månad

25 000 kr

Andel anställda med
god kondition

25 %

Andel anställda med
riktigt dålig kondition

25 %

Ni löper en uppenbar risk att årligen förlora ca 3 Mkr i produktionsvärde

Vill ni veta hur det ser ut hos er på riktigt och höra hur våra beprövade metoder kan hjälpa er att öka produktionsvärdet?

Kontakta oss för mer information

Vi hör av oss!

Vi svarar gärna på dina frågor eller funderingar. Fyll i dina uppgifter nedan så hör vi av oss så snart vi kan.

Hör av dig!

Kontakta oss här eller ring oss på 046 – 38 67 40 om du vill veta mer eller beställa en second opinion.