Curando Nordic AB:s dotterbolag Niana AB skriver avtal med Riksdagsförvaltningen

Niana AB och Riksdagsförvaltningen (RDF) har skrivit avtal avseende träningsledartjänster. Niana:s uppdrag är att stödja Riksdagsförvaltningen i friskvård med träningsledartjänster för olika träningsformer enligt veckoschema.

Niana och Riksdagsförvaltningen har samarbetat sedan 2006. Avtalet med Riksdagsförvaltningen löper på under två år med start 2019-01-01 och möjlighet till förlängning med två år efter 2021-01-01.

Fredrik Thafvelin, VD Curando Nordic AB, kommenterar:

”Vi på Curando och Niana ser väldigt positivt på detta fortsatta arbete för Riksdagsförvaltningen.  Samarbetet fungerar väl och vi ser fram emot att få leda träning till förvaltningens medarbetare, på deras arbetsplats.”

Nils de Jurquet de la Salle, VD Niana AB, kommenterar:

”Vi på Niana ser verkligen fram emot att ha fått fortsatt förtroende av RDF att leverera och leda RDF,s medarbetare in i framtidens hälsoarbete. Vi vill inspirera och entusiasmera alla medarbetare till ett hälsosammare liv och få alla att känna sig friska”

Om Niana AB:

Niana är en rikstäckande friskvårdsleverantör som erbjuder hälsostrategisk utveckling, behovsanalyserar och hjälper företag med träning och behandlingar på arbetsplatsen. Läs mer om Niana här: www.niana.se

 För ytterligare information, vänligen kontakta:
Fredrik Thafvelin – VD Curando Nordic AB
Telefon: 046-386741
E-post: fredrik.thafvelin@curando.se

Om Curando Nordic AB

Curando Nordic AB (559049–5254) introducerar ett helhetskoncept inom vård och hälsa, uppbyggt på tre samverkande verksamhetsområden – ”Software as a service”, ”Care as a service” och ”Health as a service”, baserade på hög kompetens inom såväl hälso- och sjukvårdstjänster som IT-verktyg utvecklade för hälso- och vårdsektorn. Målet är enkelt och tydligt: mer hälsa och vård och mindre resursanvändning med hjälp av IT-teknik och ett nytänkande inom leveransprocesser. Läs mer på www.curando.se

 

Fortsätt läsa

Rethinking Care bjuder in till Företrädesemission

Företrädesemission 2018

I enlighet med vad som tidigare har kommunicerats beslutades vid extra bolagsstämma den 2 maj 2018 i Rethinking Care Sweden AB (publ) (”Rethinking Care eller ”Bolaget”) att genomföra en nyemission med företrädesrätt för bolagets aktieägare (”Erbjudandet”). Styrelsen för Rethinking Care har upprättat ett memorandum (”Memorandumet”) med anledning av Erbjudandet. Teckningstiden inleds fredagen den 11 maj 2018.

Fortsätt läsa

Curando Företag förstärker med två nya samarbetspartner

Curando Företag inleder ett långsiktigt samarbete med Arbetslivsresurs och BrolinWestrell och stärker därigenom sin kompetens ytterligare inom rehabilitering och krishantering. I Curando Företags hälsoväxel får du tillgång till en mängd olika tjänster som rör företagets och medarbetarnas hälsa.

Fortsätt läsa

Rethinking Care Sweden AB:s norska dotterbolag tecknar samarbetsavtal om företagshälsa med Helsehuset Salis AS

Rethinking Care Sweden AB:s (“Rethinking Care”) norska dotterbolag Curando AS har tecknat avtal med Helsehuset Salis AS (”Helsehuset Salis”) om digital företagshälsa.

Den 21 december 2017 signerade det norska företaget Helsehuset Salis AS ett samarbetsavtal med Rethinking Care:s norska dotterbolag Curando AS. Curando AS kommer inom ramarna för avtalet att leverera digital företagshälsa och tillhörande hälsotjänster till Helsehuset Salis:s kunder.

Fortsätt läsa

Boka en demo

Vi kommer gärna ut och visar er mer om hur vårt koncept fungerar i praktiken och pratar om hur vi kan tillgodose just era behov.

Hur mycket förlorar ni på dålig kondition hos era medarbetare årligen?

Källa: Nyckeltalsinstitutet

Antal anställda

30 st

Genomsnittslön per månad

25 000 kr

Andel anställda med
god kondition

25 %

Andel anställda med
riktigt dålig kondition

25 %

Ni löper en uppenbar risk att årligen förlora ca 3 Mkr i produktionsvärde

Vill ni veta hur det ser ut hos er på riktigt och höra hur våra beprövade metoder kan hjälpa er att öka produktionsvärdet?

Kontakta oss för mer information

Vi hör av oss!

Vi svarar gärna på dina frågor eller funderingar. Fyll i dina uppgifter nedan så hör vi av oss så snart vi kan.

Hör av dig!

Kontakta oss här eller ring oss på 046 – 38 67 40 om du vill veta mer eller beställa en second opinion.