Vård och hälsa – för ett hållbart arbetsliv

Det blir allt viktigare med vård på den enskildes villkor – såväl för företaget som för medarbetaren. Därför erbjuder vi förebyggande, nära och mer personliga vård- och hälsotjänster. Med hjälp av digital teknik krymper vi avståndet mellan individ, arbetsgivare och experter inom vård och hälsa.

Våra tjänster

En friskare organisation

Att arbeta systematiskt med vård och hälsa ökar chanserna för friskare medarbetare och en mer välmående arbetsplats. Och med friska medarbetare på en hälsosam arbetsplats får du en högpresterande organisation.

Flera faktorer ökar välmåendet hos anställda. Ett tydligt ledarskap, känslan av kontroll och en bra sammanhållning är några av dem. Genom att skapa utrymme för återhämtning, en bra balans mellan arbetsliv och privatliv samt en jämn och bra arbetsbelastning kan du skapa en hälsosam arbetsmiljö. Det minskar sjukfrånvaron och sjuknärvaron samt ökar engagemanget hos dina medarbetare.

Långsiktig hälsa

Konflikter, obalans mellan arbetsliv och privatliv och känslan av utsatthet är några av de problem som kan uppstå på en arbetsplats. En del medarbetare har ohälsosamma levnadsvanor som sömnproblem, dåliga träningsvanor och alkoholproblem – och en del drabbas av smärta på grund av brister i den fysiska arbetsmiljön. Idag lever allt fler även med stress, något som vuxit till att bli vår nya folksjukdom.

Som arbetsgivare eller chef har du ett viktigt ansvar att upprätthålla en trygg och säker arbetsmiljö. Genom att kontinuerligt ta tempen på din organisation kan du motverka ohälsa. Med kontinuerliga hälsokontroller får du en god inblick i hur din organisation mår samt vad som behöver vidareutvecklas eller förändras.

Lättingänglig vård

Ibland uppstår situationer där det behövs besök hos en läkare eller psykolog. Genom att erbjuda medarbetarna snabb och enkel tillgång till rätt vård hos rätt specialist, minskar du risken för sjukfrånvaro. Med digitala och fysiska vårdbesök nära till hands kan rätt hjälp sättas in tidigt, vilket i sin tur minskar riskerna för långtidssjukskrivningar och ökar chanserna för snabbare återgång till arbete.

Våra tjänster

Vi erbjuder en rad tjänster inom vård & hälsa. Nedan ser du ett axplock.

  • Digitala och fysiska läkarbesök och psykologsamtal
  • Hälsoväxeln
  • Stresshantering
  • Hälsoundersökningar
  • Alkohol- och drogtester
  • Sjuk och Frisk
  • Second opinion

Gör en intresseanmälan

Vi ringer gärna upp dig!

Fyll i ditt namn och nummer så hör vi av oss inom kort.

Vi kontaktar dig inom 24h (vardagar)

Kom igång! Kontakta oss så berättar vi mer

Fyll i formuläret nedan, ring oss på 08 – 400 177 60 eller maila foretag@curando.se.

Vill du bli uppring? Klicka här

Läs mer om vård och hälsa i vår blogg

Missa inte nya artiklar

Få mail så fort Curando Insights publicerar något nytt

Boka en demo

Vi kommer gärna ut och visar er mer om hur vårt koncept fungerar i praktiken och pratar om hur vi kan tillgodose just era behov.

Hur mycket förlorar ni på dålig kondition hos era medarbetare årligen?

Källa: Nyckeltalsinstitutet

Antal anställda

30 st

Genomsnittslön per månad

25 000 kr

Andel anställda med
god kondition

25 %

Andel anställda med
riktigt dålig kondition

25 %

Ni löper en uppenbar risk att årligen förlora ca 3 Mkr i produktionsvärde

Vill ni veta hur det ser ut hos er på riktigt och höra hur våra beprövade metoder kan hjälpa er att öka produktionsvärdet?

Kontakta oss för mer information

Vi hör av oss!

Vi svarar gärna på dina frågor eller funderingar. Fyll i dina uppgifter nedan så hör vi av oss så snart vi kan.

Hör av dig!

Kontakta oss här eller ring oss på 046 – 38 67 40 om du vill veta mer eller beställa en second opinion.