Curando

Rethinking health for a digital generation

 

Curando föddes med en vision om att förnya vården på riktigt. Vi ville skapa smartare, närmare och mer personliga vård- och hälsotjänster med hjälp av digital teknik. Genom flexibla lösningar, unik samverkan och behovsanpassade tjänster möter vi morgondagens behov – för friska individer, hälsosamma arbetsplatser och smidiga försäkringslösningar.

 

Läkarmottagningen på nätet

 

Unik samverkan som tar höjd för hela livet

Curando är en del av den börsnoterade koncernen Rethinking Care där vår läkarmottagning, företagshälsa och försäkringsdel bildar en helhet. Gemensam nämnare för de olika verksamheterna är den digitala plattformen Agilit som möjliggör en helt unik samverkan mellan de tjänster våra verksamheter erbjuder.

Det gör att vi kan ta hand om hela hälsoperspektivet och erbjuda ett tjänsteutbud som sträcker sig från analys till proaktiva och reaktiva lösningar mot organisation, team och individ.

Vårt namn är vårt löfte

Vårt namn är vårt löfte. Curando återfinns på många språk och står för omhändertagande och läkning, precis som våra verksamheter.

Boka en demo

Vi kommer gärna ut och visar er mer om hur vårt koncept fungerar i praktiken och pratar om hur vi kan tillgodose just era behov.

Hur mycket förlorar ni på dålig kondition hos era medarbetare årligen?

Källa: Nyckeltalsinstitutet

Antal anställda

30 st

Genomsnittslön per månad

25 000 kr

Andel anställda med
god kondition

25 %

Andel anställda med
riktigt dålig kondition

25 %

Ni löper en uppenbar risk att årligen förlora ca 3 Mkr i produktionsvärde

Vill ni veta hur det ser ut hos er på riktigt och höra hur våra beprövade metoder kan hjälpa er att öka produktionsvärdet?

Kontakta oss för mer information

Vi hör av oss!

Vi svarar gärna på dina frågor eller funderingar. Fyll i dina uppgifter nedan så hör vi av oss så snart vi kan.

Hör av dig!

Kontakta oss här eller ring oss på 046 – 38 67 40 om du vill veta mer eller beställa en second opinion.